Zip-Screen

Als u kiest voor een zip-Screen hoeft u nergens meer over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze dankzij het glasvezeldoek zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen, uw zip-screen is er tegen bestand.

Voordelen voor de Zip-screen:

  • Vlakhangende zonwering
  • Overdag geen inkijk
  • Geen hinderlijke reflectie
  • In alle standen windvast
  • Zeer geschikt voor toepassing op verdieping
  • Standaard leverbaar in vele gangbare RAL kleuren

Ook kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte screen- en schaduwdoeken, het doorstikken of vervangen van uw bestaande zonwering doek .

Knikarmschermen

Het terras bij uw huis is de plaats waar u kunt genieten van het mooie weer. Het ene moment wilt u lekker zonnen, het andere moment relaxen in de schaduw. Met een terrasscherm is de keuze altijd aan u. Onze terras(of knikarm)schermen brengen heel veel schaduw. Niet alleen binnen, maar ook op uw terras. Door de geringe helling behoudt u vrije doorloopruimte. Schermen tot zelfs 4 meter uitval zijn berekend op royale terrassen.

Knikarmschermen worden in verschillende modellen geleverd, waarvan de gesloten cassette uitvoering het gangbaarste zijn. Het voordeel van deze modellen is dat het systeem altijd volledig gesloten is, waardoor het doek niet nat en vies kan worden.

Als u maximaal wilt genieten van zon en schaduw in ieder seizoen, kunt u het knikarmscherm combineren met een Tahomabox, dit is een slimme Home Motion automatisering.

Markiezen

Een klassieke vorm van zonwering is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook.