Diverse reparaties

Natuurlijk kan het voorkomen dat na verloop van tijd uw kampeertent of bootkap gerepareerd moet worden omdat raam of ritsen kapot gaan. Dit kan eenvoudig verholpen worden door een nieuw raam te plaatsen of de rits te vervangen. Ook kan het gebeuren dat uw kampeertent of bootkap ergens achter blijft hangen waardoor er een scheur of een gat ontstaat, wij zullen dit dan (indien mogelijk) zo netjes mogelijk voor u repareren.

Maar ook kan het gebeuren dat na een periode van een aantal jaren de tent begint te lekken, dit is het gevolg van garen dat onder invloed van de weersomstandigheden gaat verteren. U doet er verstandig aan om op tijd uw tent door te laten stikken om ergere schade te voorkomen. Na het stikken is het verstandig om uw tent opnieuw te impregneren, dit kunt u zelf doen met de producten die verkrijgbaar zijn in onze winkel. U kunt de tent ook professioneel laten reinigen en impregneren.

Mocht u twijfelen over de staat van uw tent of een offerte willen hebben van de te verwachten kosten voor reparatie, komt u gerust langs.