Bootkappen

Om uw boot te beschermen tegen regen en andere weersomstandigheden maken wij bootkappen op maat voor u. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor uw boot.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals diverse doek soorten (Sunbrella Plus, Swela en Docril) en 25mm RVS buizen die wij gebruiken voor het maken van het frame. Daarnaast zorgen wij voor een fraaie afwerking van het doek d.m.v. biesband.

Eventuele opties:

  • Oprolbare of uitneembare zij – of achterzijden
  • Verduistering aan de binnen- of buitenzijde voor de ramen
  • Horren in zijkant of achterkant
  • Steunpoten ter ondersteuning van de kap
  • Spatzeilen

Afdekzeilen

Wanneer u uw boot en/of de inhoud ervan wenst te beschermen tegen weersinvloeden zoals zon en regen, vervuiling, invallende bladeren e.d. dan is een goed passend dekzeil belangrijk.

Onze dekzeilen worden op maat gemaakt en naar uw wensen. Touw/elastiek, drukkers of zandzakken zorgen ervoor dat het dekzeil op zijn plaats blijft zitten. Samen met u bepalen we wat voor uw situatie het best geschikt is.

Het beoogde gebruik van het dekzeil bepaalt mede welke soorten stoffen er voor geschikt zijn. Voor een zomerdekzeil kan volstaan worden met een mooi licht zeil van Stamoid  terwijl we voor de winter een steviger doeksoort adviseren.

Informeer naar de mogelijkheden.

Biminitops

Met een Biminitop hebt u een optimale bewegingsvrijheid aan boord, maar bent u ook beschermd tegen de zon. Indien gewenst kan de biminitop aan de Cabrioletkap of sprayhood vastgemaakt worden d.m.v. een rits. Ook kan er nog een zijwand bij gemaakt worden die eventueel uitwisselbaar is, afhankelijk waar de wind vandaan komt.

Eventuele opties:

  • Een opberghoes
  • Steunpoten ter ondersteuning van de biminitop

Mocht u snel een biminitop nodig zijn, wij leveren Talamex biminitops uit voorraad. Deze Biminitop heeft een aluminium frame en is bekleed met doek in de kleur navy blue of zwart.

Informeer naar de mogelijkheden.