Boot/cabriolet tenten

Uw boot beschermen tegen regen en andere weersinvloeden kan eenvoudig, wij maken boot en cabrio tenten op maat. Het voordeel van een Cabriolet tent is dat u de tent in z’n geheel heel gemakkelijk kunt laten zakken, dit komt door de speciale buis constructie. op deze manier kunt u de tent snel weg klappen en opzetten. Ook is het mogelijk de tent uit te breiden met een achter tent zodat u meer comfort hebt:

Eventuele opties:

  • Oprolbare of uitneembare zij – of achterzijden
  • Verduistering aan de binnenzijde voor de ramen
  • Horren in zijkant of achterkant
  • steunbuizen ter ondersteuning kap
  • Handgrepen aan weerszijden boven op dak
  • Spatzeilen

Afdekzeilen

Wanneer u uw boot en/of de inhoud ervan wenst te beschermen tegen weersinvloeden als zon en regen, tegen vervuiling, invallende bladeren e.d. dan is een goed passend dekzeil belangrijk.

Onze dekzeilen worden op maat gemaakt en naar uw wensen. Touw/elastiek, drukkers of zandzakken zorgen ervoor dat het dekzeil op zijn plaats blijft zitten. Welke voor uw situatie het best geschikt of mogelijk is bepalen we samen met u.

Het beoogde gebruik van het dekzeil bepaald mede welke soorten stoffen ervoor geschikt zijn. Voor een zomerdekzeil kan volstaan worden met een mooi licht zeiltje van Stamoid  terwijl voor we de winter een dikkere doeksoort adviseren.

Wij bespreken met u graag de mogelijkheden

Bimini tops

Met een Biminitop hebt u een optimale bewegingsvrijheid aan boord, maar bent u beschermd tegen de zon. Indien gewenst kan de biminitop aan de Cabrioletkap of sprayhood vast maken d.m.v. een rits u hebt dan heel snel een extra tent erbij. Indien gewenst kan er dan nog een zijkant bij gemaakt worden die eventueel uitwisselbaar is afhankelijk waar de wind vandaan komt.

Eventuele opties:

  • Een opberghoes
  • Steunpoten ter ondersteuning van de biminito

Mocht u snel een biminitop nodig zijn, wij leveren Talamex biminitops uit voorraad. Deze Biminitop heeft een aluminium frame en is bekleed met doek in de kleur navy of zwart